RAT-ZINGER + SR. AGENTE + MDA

CONCERT AJORNAT

Lamentem comunicar que el concert de Rat-Zinger + MDA + Sr. Agente s’aplaça per motius aliens a la sala, l’import de les entrades es tornarà en breu pel mateix mitjà pel qual es van adquirir.

Adjuntem el comunicat de RAT-ZINGER

“Tras varios días deliberando y consensuando opiniones sentimos anunciar que hemos decidido aplazar a una nueva fecha (que anunciaremos más adelante) el concierto programado para este viernes 4 de Mayo en la sala Stroika de Manresa, junto a Mousse de Araña y Sr Agente, debido al acto “La Resposta” que tendrá lugar en Sallent y con la participación de numerosas bandas en un festival en apoyo y solidaridad con Anna Gabriel, exiliada política gracias a un supuesto “¿estado democrático?” como es el español responsable de este y muchos más atentados contra las libertades de las/os ciudadanos del mismo.

Es por esto que hemos tomado esta decisión ética y moralmente en apoyo de dicho festival y de lo que representa.

Rat-Zinger reserva todas sus fuerzas y mala ostia para el concierto que tendrá lugar al día siguiente, sábado 5 de Mayo, en la sala Torín de Olot junto a los canarios Sr Agente.

Se devolverá el importe de las entradas adquiridas para el concierto de Manresa a través de la misma vía por la que las habéis adquirido. Pedimos disculpas a la gente que tenia ganas de abrazar la Santa Calavera, así como a MDA, Sr Agente, Rebel Sound Booking y la Sala Stroika por las molestias que este anuncio pueda ocasionar. Muchas gracias a todas y todos por vuestra compresión.”

Rat-Zinger, format per músics bregats i fets malbé en projectes consolidats, saben que van a estar poc temps entre nosaltres i intentaran portar-nos per davant. Així viuen i de la mateixa manera canten. Ens mostren el podrit que està tot; així, partint des del carrer, són el mirall trencat dels perdedors. És per això que es tracta d'un dels grups més incendiaris i directes a la jugular que s'han parit a Euskal Herria en molt de temps.

No són debades els anys dedicats a expulsar escenaris amb altres grups, haver assistit a centenars de memorables concerts, l'haver patejat els carrers una i altra vegada buscant ... alguna cosa, que no serà altra cosa que misèria, corrupció i mamoneig. Tot compte en aquest poderós grup de Bilbao, tot suma. Les seves incandescents cançons no vacil·len a prémer el gallet i disparar reflexions que travessen els fonaments d'aquesta societat, estrips emocionals que, si et deixes, se't clavaran fins al moll.

Rat-Zinger no és punk-rock, no és hardcore, no és hardrock, no és metall ... És tot això i és també tota una declaració d'intencions executada amb potència i contundència, amb l'objectiu de carregar-se l'establert o morir en l'intent.


SR. AGENTE

FACEBOOK
YOUTUBE

"Punk Rock"

Txino: Veu /
Txetxo: Guitarra /
Poti: Baix /
Ramon: Bateria /


HXC/Punk/Metal de Sant Vicenç De Castellet incombustibles i irreverents.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES