NIT DE REIS amb MAT WEASEL BUSTERS + DJ SHAKUR + BUFF BAY

DS 05 GEN // 00:00
NIT DE REIS amb MAT WEASEL BUSTERS + DJ SHAKUR + BUFF BAY


LINE-UP
00:00 – 04:45 STROIKA SESSIONS amb DJ SHAKUR + BUFF BAY
04:45 - 06:45 MAT WEASEL BUSTERS

Entrada anticipada
10€ amb 2 COMBINATS O 4 CERVESES
(limitat a només a 100 entrades per sessió)

ENTRADES ANTICIPADES


Entrada 10€ amb dos combinats abans de les 02:00
Després de les 02:00 - 10€ amb un combinat.


MAT WEASEL BUSTERS

FACEBOOK
INSTAGRAM

Membre actiu de la banda Fant4stik amb Guigoo, Billx i Floxytek. Mat Weasel ha estat durant anys un dels líders de l'escena Hardtek amb una habilitat única per barrejar sense problemes entre pistes poderoses i bootlegs del pop punk de 90 anys, ell demostra ser un vincle essencial i significatiu entre les diferents escenes de hard beats: Hardtek, Frenchcore, UK Hardcore i Happy Hardcore.

Els primers llançaments de Mat a finals dels anys 90 van ser com un electroshock en l'escena Hardtekno d'aquesta època, les seves influències Happy Hardcore i Makina contrastades tant amb els sons hipnòtics i espirituals d'altres productors. Va ser el primer a llançar Hardtek a 200bpm, el primer a utilitzar pistes basades en "kick-bass" (un baix disparat entre dos llançaments) i talls delicats cada 4 bars. El seu primer llançament de vinil el va situar directament a dalt de l'escena, juntament amb altres artistes de la seva generació: Guigoo, Kefran, Vinka, Gotek, MSD ...

Mat Weasel ha trepitjat una gran varietat d'escenaris, des dels festivals més importants com Monegros, Dreambeach, Masters of Hardcore, Ground Zero... als millors clubs com Pacha, Magazzini Generali, Le Bikini ... Amb shows per tot el món, des de Xina, Japó, Veneçuela i Rússia, així com gairebé tots els països europeus!


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES