L’AUTOR EN RELACIÓ A LA INDÚSTRIA MUSICAL

DJ 14 MAR // 19:00
GRATUÏT


INSCRIPCIÓ


Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Dani Castellano (director de la sala de la Casa de la Música de Manresa i de la Sala Stroika, i membre de la discogràfica Propaganda pel Fet!)
Lloc: Centre de Creació Musical

Per a la gran majoria d’artistes musicals, la indústria musical és una gran desconeguda; per això, si esteu en un grup, toqueu sols o en qualsevol tipus de formació musical i voleu fer un pas més en el vostre projecte, us expliquem com us podeu relacionar amb la indústria i quines són les diferents branques a les quals podeu accedir.

Parlarem dels diversos tipus de contractes, com ara el contracte discogràfic, el contracte editorial o el contracte de management. També us posarem en context dels diversos elements de la indústria musical que poden afavorir el vostre projecte.

Al final de la xerrada podreu exposar casos que us hagin passat o casos que vulgueu consultar. Només haureu de contactar amb nosaltres i exposar-nos el cas via correu electrònic i el revisarem.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES