ELS CATARRES + FOK

DS 26 OCT // 22:00
CURTCIRCUIT PRESENTA:
ELS CATARRES + FOK

ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15E

ENTRADES


Algunes de les fites que han aconseguit Els Catarres ha estat penjar el cartell d’entrades exhaurides (4.600 localitats) al Sant Jordi Club i ser el primer grup a vendre 7.000 entrades omplint set sales de Barcelona en només dues setmanes… la banda que sembla no tenir límits arriba ara a la sala Stroika, en el marc del Curtcircuit, per fer el que millor saben: muntar tota una festa major en directe!

Són una formació irrepetible i ja icònica del panorama musical català que han tornat aquest 2019 amb el seu nou disc ‘Tots els meus principis’. El concert del 12 de juliol serà una oportunitat única de veure en sala aquesta gira en directe que promet fer-vos cantar, ballar i, sobretot, passar-ho bé! Que no t’ho expliquin!


FOK va més enllà de ser una simple proposta musical. Aposten per la unió de l’electrònica amb la banda tradicional, el soul melòdic amb el rap combatiu, i la reflexió i missatge més profunds amb la festa més esbojarrada, creant així, un conjunt d’amalgames que atrapen l’atenció del públic.

El grup va néixer a la primavera del 2018 i està format per artistes gironins vinguts de diferents àmbits professionals dins del panorama musical català. A les veus, Marc i Sandra, als vents, Nil (trompeta) i Ion (trombó), DJ Kànut punxant i encarregat dels efectes sonors, Guillem al teclat i, Cràkio i Alejandro a la taula de so i llums.

Després de més d’una vintena de concerts en sales i festivals de Catalunya, el 12 de juliol acompanyaran a Els Catarres al concert Curtcircuit a l’Stroika, us hi esperem!

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES