JUANTXO SKALARI

DG 13 DES 2020 // 12:00 MIGDIA
ENTRADA 10E

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)


AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)


Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

JUANTXO SKALARI


WEB

Després de liderar la banda de ska Skalariak durant més de tretze anys, Juantxo Skalari arrenca el projecte experimental The Kluba, on fusiona el Ska amb el Rockabilly (Skabilly). Una extensa carrera musical en la que no ha deixat de composar, crear i recorrer multitud d’escenaris d’arreu del món: Alemanya, Suïssa, Itàlia, República Txeca, Mèxic, Xile, Japó, entre molts altres.

Avui en dia, Juantxo Skalari ha realitzat més d'un miler de concerts entre Europa i Llatinoamèrica, al llarg de la seva trajectòria de més de 20 anys. I ha editat 8 discos d'estudi, 1 en directe, dos documentals en DVD, un llibre-CD i un single en vinil, l'autèntica joia Skalari. Ara comença el camí cap al nou àlbum i una nova gira denominada “Rudi Not Dead” que al seu torn dóna nom al títol del nou single, un hit al vell estil Skalari.

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES