EKKO + FORNAX

CONCERT SUSPÈS
ATENCIÓ ⚠ El concert de EKKO + FORNAX queda cancel·lat per motius de salut d'un dels artistes. Per tant, l'import de les entrades es retornarà automàticament durant els pròxims dies, per la mateixa via per la qual es va fer la compra. Lamentem molt les molèsties. Gràcies per la paciència i la comprensió.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

EKKO

Poesia transformada en pur rock and rock del segle XXI. Ekko alça de nou la veu amb l’orgull de pertànyer a l’herència del sentiment fet melodia. Rock del nostre, del que beu de les infinites veus trencades de Robe, Kutxi o Rulo. Ekko alça, per quarta vegada, la veu en ‘Desbocados’.

Ekko sorgeix a Vic (Barcelona) a 2013 i ja en 2014, després de consolidar-se com a formació, guanya el premi “Cactus” com a banda revelació. En 2015 debuta amb l’EP ‘Hasta el último aliento’, abans de canviar de components. És en aquest punt quan enregistren el seu primer LP, ‘Día Cero’ (2016), escollit disc de l’any per RockBase i amb el qual trepitgen multitud de sales de tot arreu. A 2018, publiquen “Las leyes de su jauría”, escollit segon millor disc del any per Rock66. Gràcies a aquest treball, recorren una gran quantitat de sales i territoris de tot el territori espanyol.


FORNAX

Fornax neix a principis de 2019 de les cendres de No Matters. Arran de la incorporació de nous membres, la naturalesa i maduresa del grup creix i aquest canvi es veu reflectit en la composició dels nous temes, que van requerir la formació d’un nou projecte.

L’àlbum debut ‘Herois de paper’ (Wheel Sound Studio, 2019) és tota una declaració d’intencions. S’hi poden trobar pinzellades del punk rock més pur dels 90 fins a pop punk de la segona dècada del nou segle.

Les lletres de les cançons (totes pròpies) tracten els conflictes de la societat actual (tal com marquen els canons de l’estil) però tenen un toc km 0 de la terra que les fa encara més pròximes al públic.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES