ANTONIO EL REMENDAO + ROSSO CANDELA

DS 27 MAI // 22:00
ANTONIO EL REMENDAO +ROSSO CANDELA

ENTRADES
ANTICIPADA: 10€
TAQUILLA: 13€

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

ANTONIO EL REMENDAO

Després de 15 anys d'experiències i aprenentatge en diversos projectes, Antonio decideix iniciar la seva carrera musical en solitari, oferint el 2013 el seu nou espectacle Gira Rumbera, i paral·lelament comença a produir el que serà el primer disc sota el seu nom artístic Antonio el Remendao titulat Rumbakatà ( CKmusic 2014), amb les col·laboracions destacades de La Pegatina i El Canijo de Jerez, en aquesta obra ens mostra una evolució de la seva marca personal on neixen nous himnes com L'ocell cucú, La vida ve la vida va i Mueve l'Esquelet.

Passats 3 anys i amb més de 100 concerts per tota la península, el 2017 publica el seu segon disc en solitari Historias Guardadas (CKmusic 2018). Oferint noves cançons i tornant a les arrels amb un so més íntim. Temps, Digues-me la veritat i A la llar de foc, ja s'han corejat en festivals com El Poborina Folck de Terol, el Canyon Festival de Tarancón, o el Biberó Rock Festival de Solsona. En aquesta etapa també té la sort de participar com a artista convidat, col·laborant en directe amb Juanito Makandé, El Kanka, El Canijo de Jerez i La Pegatina.


ROSSO CANDELA

El dia 16 de maig del 2021 trec el meu primer disc amb el nom “El Despertar”. Ho gravo a l'estudi d'Antonio "El Remendao"

El significat d'aquest títol és el canvi de rumb que sento que dóna la meva vida quan començo a mirar cap a dins. Aquesta mirada dirigida cap a mi és una nova manera d'entendre la vida i el món, em sento com si acabés de néixer. Definiria les cançons de “El Despertar” com la transformació d'experiències dures, en cançons alegres i divertides amb el toc canalla que caracteritza “Rosso Candela”

"Callejeando sin rumbo, encontré la rumba y me tropecé con el camino de lo auténtico!!!"

Rosso Candela s’alimenta de l´energia del públic per a crear una festa en el qual cada persona present, és important per a poder crear l´espectacle i improvitzar.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES